KENALI SKINCARE ANDA. BAHAYA ATAU TIDAK?

Hai, Korang kalau korang beli/pakai apa-apa jenis produk skincare kan. Korang check tak dia punya content? Korang tahu tak cara nak kesan skincare korang tu bahaya atau tidak bahaya? Kalau nak tahu, baca bawah okay :)

Ciri-cirinya adalah:
  1. Krim melekit.
  2. Krim tidak homogen (tidak menyatu dan kasar).
  3. Warna umumnya kuning untuk krim siang dan warna kelabu cair/ putih pearly bagi krim malam (berkilat). TAPI todak semua krim berwarna kuning mempunyai merkuri. Hanya yang berkilat sahaja. SEBABNYA, Merkuri adalah logam jadi akan nampak berkilat di krim
  4. Apabila dioleskan pada lengan/ belakang cuping telinga terasa panas/ gatal/ timbul kemerahan
  5. Kulit terasa terbakar dan kemerahan apabila di bawah cahaya matahari
  6. Tidak tumbuh jerawat sama sekali akibat lapisan dalam kulit telah tebal dan rosak akibat merkuri
  7. Akan berlaku breakout (radang kulit/ jerawat tanpa henti) selepas berhenti atau tukar produk organik atau tanpa merkuri
  8. Kesan produk merkuri tersebut akan berlaku pengelupasan semasa penggunaan
  9. Akan timbul jeragat selepas berhenti menggunakan produk merkuri
  10. Krim yang mengandungi merkuri juga melekit semasa dioleskan dikulit wajah dan rasa tidak selesa apabila menggunakanya
Korang tak risau ke?


Tapi dengan THE JUNNI korang jangan risau. Sebab... THE JUNNI SKINCARE menggunakan bahan SELAMAT & dari SUMBER SEMULAJADI. 100% TANPA MERKURI & HYDROQUINONE


Yang mana masih tak tahu harga The Junni Pinkish White Skincare mesti terkezuttt! 😱 Skincare ini semuanya harga mampu milik, TJ memang nak bantu awak awak semua yang ada masalah kulit sampai dapat kulit yang betul betul sihattt!😍 Yang penting kena usaha dulu tau! Kalau awak usaha sungguh2 nak kulit sihat dan bersih, insyaAllah Allah pun tolong awak 😊


Jika korang masih kurang faham untuk mengambil set yang mana, kite segera bantu korang. Korang hanya perlu hantar gambar melalui whatsapp dan menyatakan masalah kulit. InsyaAllah, kite akan suggestkan mana yang terbaik 😊👍 


Meh whatsapp kite untuk keterangan lanjut 


📲 +6017-3552997
 WeChatID : @isabylaa
 InstaShop : @isabylaa

1 comment:

Powered by Blogger.