SL1M Unipeq Second Batch

Hai korang...

Hari ni aku nak cerita pasal SL1M yang aku join tu. Excited tak nak tahu? Huhu. Okay, meh aku cerita yee.. program yang aku join sekarang ni adalah program under Khazanah Malaysia Berhad bersama UKM Unipeq gittew.

Mana aku tahu pasal program ni? Sebenaranya, Janah yang tolong carikan pasal SL1M ni dekat facebook. So, aku pun bacalah syarat-syarat nak masuk program ni semua-semua tu laa Aku dengan Janah call office Unipeq macam mana nak join and bla bla semua tu laa. Lepas tu, kteorang fikir masak-masak sementara tak dapat kerja lagi ni.. kteorang pergi interview SL1M ni dekat Bangi.

UNIPEQ UKM HOLDINGS
Nanti masa interview diorang akan terangkan pasal program ni. InsyaAllah, kalau korang setuju and berminat dengan program ni mesti korang terpilih punya. Aku dengan Janah pon terpilih laa untuk join SL1M ini untuk batch yang kedua. So, selama sebulan aku stay dekat Bangi untuk kelas. Seronok kelas dia walaupun memula tu kau rasa agak kekok. Macam-macam korang belajar nanti. Sebulan je weh, bukan lama. Kejap jee awaaa hihi.

Okay laa, nanti aku sambung lagi cerita pasal ni ek? Hehe baboiii
- Abell

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. salam sis...sy nk tnya...waktu interview tu soalan apa yg ditanya?...hr rabu ni sy ada iv untk kemasukan batch 9 :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.