Jenis gincu yang menjadi pilihan ramai?

Hai korang,

Harini Bell nak buka topik berkaitan dengan gincu. Gincu lebih dikenali sebagai lipstick haa korang tahukan apatu lipstick? Lipstick pulak ada banyak jenis lipstick. Ada yang jenis glossy, ada yang jenis matte, ada yang jenis creamy dan macam-macam lagi la. Okay, berbalik pada topik. Bell nak tanya korang yang perempuan suka pakai lipstick yang jenis macam mana?

Kalau Bell, Bell suka yang matte tapi boleh buat gradient lips ala-ala kPop. Bell ada jumpa satu lipmatte ni memang best. Lipmatte ni tak macam lipmatte lain tau. Korang pernah dengar atau pernah cuba tak Sistho Lipmatte? Haa, Sistho Lipmatte ni lipmatte keluaran tempatan/local. Haa, jangan ingat produk local ni tak elok. Produk ni 100% tiada bahan merbahaya untuk kegunaan bibir. Kualiti seperti lipmatte antarabangsa.

Serious, Bell tak tipu. 

Sebab apa Bell cakap Sistho Lipmatte ni best?

1. Tahan lama
- Seriously lipmatte ni sangat tahan lama. Korang bedal ayam goreng kepci takda masalah. Warna lipmatte tetap cantik dibibir korang.

2. Mudah dicuci
- Sangat mudah dicuci. Korang tak payah nak tonyoh bibir korang sampai luka berdarah baru warna dia hilang. Korang cuma lap dengan tisu basah je pun dah cukup. See, dah la tahan lama.. senang pula nak cuci.

3- Efek gebu- Fuhhh, meletop ahh pakai Sistho Lipmatte ni. Bibir automatik jadi gebu dan cantik je. Gila! Hahaha

4- Bau wangi
- Bau lipmatte ni bau honeydew, gewrammmm je rasa nak jilat-jilat je bibir kita bila pakai Sistho lipmatte.

5- No bahan merbahaya- Yang ni the most important dalam pemilihan lipmatte. Sistho tak akan buat bibir korang kehitaman, kering dan tak cantik. Bila korang pakai Sistho, bibir korang akan nampak cantik, gebu, lembab.
5 code warna ni boleh mix each other. Nak tengok testimoni yang lain?

Boleh follow Bell dekat sini:
Instagram: isabyla.beauty
WeChatID: isabylaa
FB: Salsabilah Mashuri
Whatsapp: 017-3552997


No comments

Powered by Blogger.